Slider Manon

  • 
	'Ik word gedreven
	door resultaat …'

    'Ik word gedreven
    door resultaat …'

Manon van Steenpaal herkent talent!

“Ik word gedreven door resultaat voor en met ondernemers!”

Business en mensen lopen als een rode draad door mijn loopbaan. Een juiste verbinding van beide factoren zorgt in mijn optiek voor resultaat. En naar verbetering van dat resultaat ben ik altijd op zoek. Want ik geloof heilig in het feit dat een juiste inzet van talent het verschil maakt voor een onderneming. Je moet het alleen weten aan te trekken, herkennen en tot zijn recht laten komen. Zodat je meer betrokken en produktieve medewerkers hebt. En dus een beter resultaat neerzet!

En juist op dat punt valt veel winst te boeken voor ondernemers en bedrijven. Dat is waar mijn passie en ervaring om de hoek komt kijken: het aantrekken en ontwikkelen van talenten om samen een beter resultaat neer te zetten voor en met ondernemers. De strategische kern (lees: medewerkers) van een onderneming stevig neerzetten, zodat een concurrentievoordeel ontstaat. Altijd vanuit een strategisch kader, maar met een gerichte, pragmatische aanpak. Dat past bij mij: de koers bepalen en vervolgens snel vertalen naar dagelijkse business. Daar valt immers de meeste winst te behalen.

Als persoon ben ik gedreven, ambitieus en doelgericht met een sterk geloof in het bouwen van lange termijn relaties. Kernwaarden daarbij voor mij zijn integriteit, vertrouwen, transparantie, plezier en humor. Ik ben een geboren en getogen Brabander en woon samen met mijn partner Maurice en onze 3 jonge dochters in Vught (onder de rook van Den Bosch). Voor M2-Select richt ik me op de regio Brabant met focus op de driehoek Tilburg - Den Bosch - Eindhoven. En uiteraard werken Marytha en ik regelmatig samen aan projecten.

Manon van Steenpaal
herkent talent!

"Ik word gedreven door resultaat voor en met ondernemers!"

Marytha Zuurmond
herkent talent!

"Ik breng graag mensen in beweging en haal mijn energie uit contact met mensen en bedrijven"

Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt

Herkent u dit?

Hoe stimuleer ik groei, ontwikkeling en resultaat bij mijn medewerkers?

Wij ondersteunen MKB ondernemers met personeelszaken!

 

Help!
Mijn medewerker moet uitstromen

Maak van uw vertrekkende medewerker een ambassadeur!

M2-Select in beeld