Slider Marytha

  • 
	'Ik breng graag mensen in beweging …'

    'Ik breng graag mensen in beweging …'

Bekijk hier het linkedinprofiel van Marytha Marytha Zuurmond herkent talent!

“Ik breng graag mensen in beweging en haal mijn energie uit contact met mensen en bedrijven!”

Bijna dagelijks krijg ik de vraag “ Weet jij niet iemand?” of “Jij kent zoveel mensen en wie denk je dat we voor deze klus kunnen vragen?” Of het nu vrijwilligerswerk is of zakelijk, matchen doe ik eigenlijk al heel mijn loopbaan. Mensen verbinden en laten groeien is de rode lijn in mijn curriculum vitae.
Als ondernemer, bestuurslid, HR adviseur, trainer of coach werk ik graag resultaatgericht aan realistische doelen. De kunst is iedere keer weer het juiste team samen te stellen. Ik ben er van overtuigd dat de motivatie van het team van mensen en het werkplezier het verschil maakt in iedere organisatie. Mensen die niet tevreden zijn met hun werk en/of  werkgevers die ontevreden zijn over de prestaties van hun werknemer breng ik in beweging. 

Als persoon ben ik gedreven, klantgericht, sportief, direct en eerlijk. Kernwaarden die daarbij horen zijn voor mij openheid, afspraak is afspraak en gunnen. Vanuit Mijnsheerenland / De Hoeksche Waard richt ik me met M2-Select op de regio Zuid-West, van Breda tot Rotterdam en omgeving.

Samen met mijn M2-Select partners werk ik met veel enthousiasme aan uw HR opdracht. Werken met de juiste mensen, op de goede plek in een passende omgeving/cultuur geeft nu eenmaal niet alleen voor mij, maar ook voor u resultaat en werkplezier!

Marytha Zuurmond
herkent talent!

"Ik breng graag mensen in beweging en haal mijn energie uit contact met mensen en bedrijven"

Manon van Steenpaal
herkent talent!

"Ik word gedreven door resultaat voor en met ondernemers!"

Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt

Herkent u dit?

Hoe stimuleer ik groei, ontwikkeling en resultaat bij mijn medewerkers?

Wij ondersteunen MKB ondernemers met personeelszaken!

 

Help!
Mijn medewerker moet uitstromen

Maak van uw vertrekkende medewerker een ambassadeur!

M2-Select in beeld